Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın elini öpmek

Rüyada kadın elini öpmek

Rüyada kadın elini öpmek üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına işaret eder.

Rüyada kadın elini öpmek gördüyseniz:

  • Duygusal dünyanızda sebepsiz kuruntularınız yüzünden bocalamalar yaşayabilirsiniz.

Rüyada ölmüş kadının elini öpmek işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadınların elini öpmek hakkında dedikodu çıkarılacağına, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada kadın elini öpmek sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına inanılır.

Rüyada bir kadının elini öpmek sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, kötü günlerini arkasında bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadın eli öpmek sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, refah içinde bir hayat yaşanacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada kadınların elini öpmek şansa, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına alamet eder.

Rüyada yaşlı kadın elini öpmek edilen duaların kabul edileceğine, hayatına bolluk ve bereket geleceğine, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına delalet eder.

Rüyada yabancı kadının elini öpmek yaşamın güzelliklerle dolacağına, endişelerini silip atacağına, haklılığının anlaşılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments