Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü insan kemikleri görmek

Rüyada ölü insan kemikleri görmek

Rüyada ölü insan kemikleri görmek insanların güvenini kazanacağına, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, geçimi zorluklarla kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü insan kemikleri gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızdan yardım isterseniz onların desteğini görebilirsiniz.

Rüyada ölü insan kemiği görmek artık daha dikkatli davranacağına, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine işaret eder.

Rüyada ölü insanın kemiklerini görmek rahatının yerine geleceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada ölü insan kemikleri görmek bedenen de ruhen de şifa bulacağına, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, olayın ağız münakaşasına varacağına alamet etmektedir.

Rüyada insan kemiği yemek başarının garantileneceğine, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, takdir edileceğine işarettir.

Rüyada insan kemiği kırmak alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, hayallere kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş insan kemiği görmek mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine inanılır.

Rüyada ölmüş insanın kemiklerini görmek az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, ticaretinin gelişeceğine, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine inanılır.

Rüyada insan eti ve kemiği görmek kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments