Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insan kemiği kırmak

Rüyada insan kemiği kırmak

Rüyada insan kemiği kırmak verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, ağız tadının ve moralin bozulacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada insan kemiği kırmak gördüyseniz:

  • Bazı olaylar ya da durumlarla ilgili soru işaretleriniz ya da belli bir işin olup olmayacağı konusunda şaibeler söz konusu olabilir.

Rüyada insan kemiği kırmak isteklerinize kavuşacağınıza, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına işaret eder.

Rüyada birinin kemiklerini kırmak kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine inanılır.

Rüyada kemik kırmak hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, kısmetlerin çoğalacağına, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada insan kemiği yemek onların başarıları ile gururlanacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine tabir olunur.

Rüyada ölü insan kemikleri görmek sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş insan kemikleri görmek bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada insan kemiği toplamak çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada insan eti ve kemiği görmek kapalı olan kısmetinin açılacağına, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments