Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insan kemiği yemek

Rüyada insan kemiği yemek

Rüyada insan kemiği yemek zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, güzelliklerle dolacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına yorulur.

Rüyada insan kemiği yemek gördüyseniz:

  • Size yapılan bir teklifi uzun uzun düşündükten sonra belki işinize gelmediği için, belki kararsızlığınız nedeni ile reddetmeniz olasıdır.

Rüyada insan kemiği yemek kısmetlerinin bol olacağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş insan kemikleri görmek dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada insan eti ve kemiği görmek hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, tutulan yolun isabetli olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü insanın kemiklerini görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine işarettir.

Rüyada ölmüş insanın kemiklerini görmek ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş insan kemiği görmek istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada insan kemiği kırmak yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, borçlarının kalmayacağına, adını kirleteceğine rivayet eder.

Rüyada insan kemiği toplamak parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, güneşli ve güzel günler yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments