Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü insan kemiği görmek

Rüyada ölü insan kemiği görmek

Rüyada ölü insan kemiği görmek mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, kazancının düşeceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına yorulur.

Rüyada ölü insan kemiği gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz size destek olabilir.

Rüyada ölü insan kemikleri görmek hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, ticaret ehli olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü insanın kemiklerini görmek kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, yaşamının belli bir düzene oturacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü insan kemiği görmek hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, ticaretinin gelişeceğine delalet etmektedir.

Rüyada insan eti ve kemiği görmek iş hayatında terfi alınacağına, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada insan kemiği görmek adını kirleteceğine, daha şık mekanlarda eğleneceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada insan kemiği toplamak uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına yorulur.

Rüyada ölmüş insanın kemiklerini görmek yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada insan kemiği yemek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments