Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş insanın kemiklerini görmek

Rüyada ölmüş insanın kemiklerini görmek

Rüyada ölmüş insanın kemiklerini görmek sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş insanın kemiklerini gördüyseniz:

  • Olayları kişiselleştirmemelisiniz.

Rüyada ölmüş insan kemikleri görmek bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine tabir olunur.

Rüyada insan kemiği yemek atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş insanın kemiklerini görmek sorunların tarihe karışacağına, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü insan kemikleri görmek sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine inanılır.

Rüyada insan kemiği toplamak iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, karın artacağına, ömür boyu süreceğine alamet eder.

Rüyada ölü insanın kemiklerini görmek yeni bir projenin başına geçirileceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına yorulur.

Rüyada insan kemiği görmek uğradığı zararları telafi edeceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, umutlarının boşa çıkmayacağına yorulur.

Rüyada ölmüş insan kemiği görmek kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, başarısının ve kazancının sürekli olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments