Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü insanın kemiklerini görmek

Rüyada ölü insanın kemiklerini görmek

Rüyada ölü insanın kemiklerini görmek kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, çeşitleneceğine, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına alamet eder.

Rüyada ölü insanın kemiklerini gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlar büyüyebilir, özenle uzak durulmasında fayda var.

Rüyada ölü insan kemiği görmek ters giden işlerin yoluna sokulacağına, heveslerinin biteceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü insan kemikleri görmek üzerinde kafa yoracağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada ölü insanın kemiklerini görmek en yüksek makamlara oturacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada insan kemiği görmek yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına inanılır.

Rüyada ölmüş insan kemikleri görmek sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, hevesinin kursağında kalacağına yorulur.

Rüyada insan kemiği yemek şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada insan kemiği toplamak huşu içinde devam edeceğine, bol rızık sahibi olunacağına, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine alamet eder.

Rüyada insan eti ve kemiği görmek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments