Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş insan kemiği görmek

Rüyada ölmüş insan kemiği görmek

Rüyada ölmüş insan kemiği görmek karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, sevdiği kişileri de yanına alacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, kısa sürede başarısının artacağına, maddi olarak çok huzurlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş insan kemiği gördüyseniz:

  • Keskin hareketlerden veya hamlelerden kaçınmalısınız.

Rüyada ölü insan kemiği görmek bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Rüyada insan kemiği toplamak çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, ne yapacağına karar veremeyeceğine, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş insanın kemiklerini görmek zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, yönetici makamına geleceğine işaret eder.

Rüyada insan kemiği kırmak vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine işaret eder.

Rüyada ölü insan kemikleri görmek kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, daha fazla başarı kazanılacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine yorulmaktadır.

Rüyada insan kemiği yemek hakkı olanlara kavuşacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş insan kemiği görmek akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada insan eti ve kemiği görmek kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments