Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka kadının hamile olduğunu görmek

Rüyada başka kadının hamile olduğunu görmek

Rüyada başka kadının hamile olduğunu görmek hem yeni yerler göreceğine, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, rahat bir nefes alınacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine tabir olunur.

Rüyada başka kadının hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Maddi konularda adım atmak için cesaretinizi toplayın.

Rüyada başka bir kadını hamile bırakmak çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına inanılır.

Rüyada bir kadının başka bir kadını hamile görmek suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka hamile kadın görmek gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına yorulur.

Rüyada başka bir kadını hamile görmek ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka bir hamile kadın görmek hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir başka kadını hamile görmek büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka kadının hamile olduğunu görmek sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, hüsrana uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada başka bir kadının hamile olduğunu görmek eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments