Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü kadını hamile görmek

Rüyada ölü kadını hamile görmek

Rüyada ölü kadını hamile görmek büyük bir parasızlık yaşanacağına, saygınlık elde edeceğine, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, iş ve zaman kaybına uğrayacağına yorulur.

Rüyada ölü kadını hamile gördüyseniz:

  • Rekabet söz konu olursa hazırlıklı olmaya bakın.

Rüyada ölü hamile kadın görmek borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine yorulur.

Rüyada ölü kadını hamile görmek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamile kadın doğurduğunu görmek sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine rivayet eder.

Rüyada hamile kadını öpmek malının, parasının ve makamının artacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile kadını yıkamak helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına alamet eder.

Rüyada ikiz bebege hamile kadın görmek çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret eder.

Rüyada hamile kadın duymak kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, sevdiği kişilerden zarar göreceğine yorulur.

Rüyada yeşil elbiseli hamile kadın görmek korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments