Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızını hamile kadın görmek

Rüyada kızını hamile kadın görmek

Rüyada kızını hamile kadın görmek kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, olayın ağız münakaşasına varacağına, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, manevi olarak çökmekle kalmayacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızını hamile kadın gördüyseniz:

  • Geçmişe bağlı olaylar duygusal huzursuzluklar yaratabilir.

Rüyada kızını hamile kadın görmek aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bekar kızı hamile görmek girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kıza hamile görmek üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine işarettir.

Rüyada bekar kızın kendini hamile olduğunu görmek eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine delalettir.

Rüyada kızın hamile olmak hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine delalettir.

Rüyada kendini ve kızını hamile görmek yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada anne kızını hamile görmek karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına tabir olunur.

Rüyada annenin kızını hamile görmek başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments