Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atın yularını tutmak

Rüyada atın yularını tutmak

Rüyada atın yularını tutmak kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, sıkılacağına ve üzüleceğine, kazancını arttıracağına, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada atın yularını tutmak gördüyseniz:

  • Hiçkimsenin yolunuzda durmasına ya da duygusal konuların sizi yavaşlatmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada atın yularından tutmak hayatın mutluluk içinde geçeceğine, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine rivayet eder.

Rüyada atı yularından tutmak yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, bir sebeple başka yollar aranacağına inanılır.

Rüyada atın yularını tutmak herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, üzüleceğine ve borçlanacağına işaret eder.

Rüyada atlayan birini tutmak çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına, umutlarının söneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gelinin attığı çiçeği tutmak yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, zorlukların artacağına delalet etmektedir.

Rüyada atın ipinden tutmak zor günlerde insanlara yardım edeceğine, zor ve kötü günler geçireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada atı tutmak ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve rüya sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına delalet etmektedir.

Rüyada at tutmak çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, sohbetinin bozulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments