Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atın ipinden tutmak

Rüyada atın ipinden tutmak

Rüyada atın ipinden tutmak hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, sağlığın bozulacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, kısmetinin bollaşacağına işarettir.

Rüyada atın ipinden tutmak gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor hareketleri olan veya istikrarsız kişiler nedeniyle işlerinizi ihmal etmeyin.

Rüyada atın ipinden tutmak sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ipi tutmak aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına yorulmaktadır.

Rüyada ip tutmak büyük bir tartışma yaşayacağına, endişe ettiği işlerin son bulacağına, elin bollaşacağına işarettir.

Rüyada ip atlayanı görmek kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine delalettir.

Rüyada birini ip atlarken görmek sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağ atıp balık tutmak çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, borçlarının kapanacağına, dinç kalacağına delalettir.

Rüyada atlayanı tutmak yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada atlayan birini tutmak kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments