Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atın yularından tutmak

Rüyada atın yularından tutmak

Rüyada atın yularından tutmak dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, uzun bir ömre sahip olunacağına, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, bulunduğu mevkide yükseleceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına işarettir.

Rüyada atın yularından tutmak gördüyseniz:

  • Gelişmelerin büyüsüne kapılan yakınlarının seni hızlı karar vermeye zorlamalarına kulak asmamalısın.

Rüyada atı yularından tutmak kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına tabir olunur.

Rüyada atın yularını tutmak problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada atın yularından tutmak insanların takdirine mazhar olacağına, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına inanılır.

Rüyada atın ipinden tutmak parasının ve malının eksilmeyeceğine, çalışkan bir kişi olunacağına, projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına alamet eder.

Rüyada atlayan birini tutmak maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, gittiği yolda yalnız kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada atlayanı tutmak hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına yorulur.

Rüyada beyaz atı tutmak ticaretin önünün açılacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına yorulur.

Rüyada gelinin attığı çiçeği tutmak hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments