Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atlayan birini tutmak

Rüyada atlayan birini tutmak

Rüyada atlayan birini tutmak sevdiği kişilere kavuşacağına, son model arabaya sahip olacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, zinde kalacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, yaşamında büyük değişiklikler yapacağına yorulur.

Rüyada atlayan birini tutmak gördüyseniz:

  • Bir ilişkiye girme veya büyük kararlar alma konusunda hızlı hareket edebilirsiniz.

Rüyada atın yularından tutmak atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, işlerinin yarım kalacağına inanılır.

Rüyada atı tutmak hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada atlayanı tutmak sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına işaret eder.

Rüyada atı yularından tutmak yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine yorulur.

Rüyada gelinin attığı çiçeği tutmak huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına inanılır.

Rüyada at tutmak ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, malın bereketinin artmasına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına delalet eder.

Rüyada atın yularını tutmak bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağ atıp balık tutmak uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments