Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada at tutmak

Rüyada at tutmak

Rüyada at tutmak spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada at tutmak gördüyseniz:

  • En kötüyü düşünmek yerine daha olumlu yaklaşmalısınız.

Rüyada atın yularından tutmak hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına rivayet eder.

Rüyada atlayan birini tutmak epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada atlayanı tutmak üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına yorulur.

Rüyada beyaz atı tutmak kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına delalettir.

Rüyada at tutmak yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine alamet eder.

Rüyada atı yularından tutmak dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada atı tutmak çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, doğru haber almaya, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada atın ipinden tutmak maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments