Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atı tutmak

Rüyada atı tutmak

Rüyada atı tutmak elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada atı tutmak gördüyseniz:

  • Belli işler istediğiniz gibi gitmeyebilir, anlaşmalarda aksaklıklar söz konusu olabilir ya da planlardaki eksikler göze batmaya başlayabilir.

Rüyada beyaz atı tutmak çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, gönülsüzce bir yere gideceğinize işaret etmektedir.

Rüyada at tutmak sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, toparlanacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada atın yularından tutmak ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine inanılır.

Rüyada gelinin attığı çiçeği tutmak ailesini de mutlu edeceğine, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına tabir olunur.

Rüyada atın yularını tutmak ticarette ilerleyeceğine, onlara karşı zafer kazanacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına delalet eder.

Rüyada ağ atıp balık tutmak para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada atı yularından tutmak yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, çok iyi paralar kazanılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına yorulmaktadır.

Rüyada atın ipinden tutmak borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments