Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kendini vurduğunu görmek

Rüyada birinin kendini vurduğunu görmek

Rüyada birinin kendini vurduğunu görmek hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, namının yürüyeceğine, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, iş güç sahibi olacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına delalet eder.

Rüyada birinin kendini vurduğunu gördüyseniz:

  • Geçmişte sizinle benzer olaylar yaşamış kişilerden fikir alabilirsiniz.

Rüyada birinin seni vurduğunu görmek güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, zinde kalacağına, hedeflerini tutturacağına rivayet eder.

Rüyada silahla birini vurduğunu görmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sorunlarının günden güne azalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada balinanın karaya vurduğunu görmek iş hayatının tamamen bozulacağına, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada dalganın kıyıya vurduğunu görmek sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına işaret eder.

Rüyada birinin sizi vurduğunu görmek epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada ineğin vurduğunu görmek çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada babanın vurduğunu görmek eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, işlerinin bu sayede açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini vurduğunu görmek aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, yeni bir yola gireceğine, ortak edineceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments