Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin üstünden düşmek

Rüyada evin üstünden düşmek

Rüyada evin üstünden düşmek iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, gelişim içine girileceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin üstünden düşmek gördüyseniz:

  • Davranışlarınızı hep başkaları ne düşünür diye yönlendirmeniz, hayatı size zehir ediyor.

Rüyada evin üstünden düşmek sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına işaret eder.

Rüyada atın üstünden düşmek kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin üstünde inek görmek kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura tabir olunur.

Rüyada evin üstünü açık görmek çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, dertlerin uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin üstünde kar görmek kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini evin üstünde görmek sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, rüya sahibinin şansının açılacağına, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin üstünde havuz görmek çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, ahlakından vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin üstünde minare görmek kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments