Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atın üstünde olduğunu görmek

Rüyada atın üstünde olduğunu görmek

Rüyada atın üstünde olduğunu görmek çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, hayat boyu desteği olacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, deniz aşırı işler yapılacağına yorulur.

Rüyada atın üstünde olduğunu gördüyseniz:

  • Kendi işinizi kendiniz yapın.

Rüyada atın üstünde olmak insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, maddi olarak büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada atın üstünde kadın görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine delalet eder.

Rüyada atın üstünde uçmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, kötü günleri arkasında bırakacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada atın üstünde birini görmek iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada denizin üstünde koşan at görmek sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına işarettir.

Rüyada kar üstünde at görmek yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye alamet eder.

Rüyada beyaz at üstünde görmek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına delalet eder.

Rüyada at üstünde adam görmek zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments