Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atın üstünde görmek

Rüyada atın üstünde görmek

Rüyada atın üstünde görmek her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına delalet eder.

Rüyada atın üstünde gördüyseniz:

  • Aşktaki üzüntülerinizi unutmanızda size destek olacak.

Rüyada atın üstünde olmak mutluluğun kapıyı çalacağına, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına rivayet eder.

Rüyada at üstünde görmek şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına işaret eder.

Rüyada at üstünde kadın görmek verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, masabaşı bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada at üstünde erkek görmek işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini at üstünde görmek yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, kişinin adeta gençleşeceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına delalettir.

Rüyada at üstünde adam görmek ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, maddi açıdan rahat edileceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz at üstünde görmek fırsatların teker teker elden kaçacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada deniz üstünde at görmek iki tarafın da çok sevineceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments