Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada içki içmek ekmek

Rüyada içki içmek ekmek

Rüyada içki içmek ekmek kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada içki içmek ekmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları halletmesi ya da kontrolü ele alması için kimseyi beklemek zorunda değilsiniz.

Rüyada içki içmek ekmek aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine inanılır.

Rüyada alkollü içki içmek hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ilk defa içki içmek eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bilmeden içki içmek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine işaret eder.

Rüyada ölü biriyle içki içmek sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına delalettir.

Rüyada içki içmekten vazgeçmek kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşla içki içmek fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına delalettir.

Rüyada camide içki içmek yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments