Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atın üstünde kadın görmek

Rüyada atın üstünde kadın görmek

Rüyada atın üstünde kadın görmek üstün başarılar alacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin günden güne bozulacağına, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada atın üstünde kadın gördüyseniz:

  • Politik olmanızda fayda var.

Rüyada at üstünde kadın görmek rahatsızlıklarla boğuşulacağına, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, dünya mallarının çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada atın üstünde kadın görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, saygınlığına da saygınlık katacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada at üstünde adam görmek endişelerin biteceğine, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, eski enerjisini bulacağına işaret eder.

Rüyada atın üstünden atlamak karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada atın üstünde birini görmek kazancının da hiç eksilmeyeceğine, geniş bir ev satın alacağına, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına alamet eder.

Rüyada atın üstünde adam görmek büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, sorunlarının da son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşını at üstünde görmek hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine yorulmaktadır.

Rüyada atın üstünde kendini görmek hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments