Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada at üstünde adam görmek

Rüyada at üstünde adam görmek

Rüyada at üstünde adam görmek hoşgörülü biri olunacağına, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, patron koltuğunda oturacağına, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada at üstünde adam gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumanızda fayda var.

Rüyada at üstünde adam görmek güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine işarettir.

Rüyada atın üstünde adam görmek sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, ona özlemle sarılacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada denizin üstünde adam görmek yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, tüm isteklerine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada başkasını at üstünde görmek rahatlığa erileceğine, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada atın üstünde erkek görmek kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına delalet eder.

Rüyada atatürkü at üstünde görmek yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine rivayet eder.

Rüyada birini atın üstünde görmek güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine inanılır.

Rüyada at üstünde asker görmek karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments