Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atın üstünde olmak

Rüyada atın üstünde olmak

Rüyada atın üstünde olmak huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, toparlanacağına, kendine geleceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, büyük bir işe kavuşacağına delalettir.

Rüyada atın üstünde olmak gördüyseniz:

  • Mevcut amaçlarınızda ilerleme kaydedebilir veya tamamen başka bir alanda ilerlemeniz gerektiğini fark edebilirsiniz.

Rüyada at üstünde kendini görmek üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, duaların kabul olacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada atın üstünden atlamak kalp kırıklığına neden olacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına delalet eder.

Rüyada atın üstünden düşmek zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz at üstünde görmek sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada at üstünde sünnet çocuğu görmek çözmek için başkalarından yardım isteneceğine, gelirinin de garanti altında olacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine delalettir.

Rüyada kar üstünde at görmek zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına rivayet eder.

Rüyada atın üstünde olmak tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada atın üstünde sünnet çocuğu görmek bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, borçlarını ödeyip kurtulacağına, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments