Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atın üstünden atlamak

Rüyada atın üstünden atlamak

Rüyada atın üstünden atlamak içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, zor durumlara düşüleceğine, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına yorulur.

Rüyada atın üstünden atlamak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ilgilendiren alternatiflerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada atın üstünden atlamak köşeye sıkıştıracağına, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada insanların üstünden atlamak çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, rahatın ve konforun geleceğine, yeni bir ortama gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yılanların üstünden atlamak çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, sevilen ve sayılan biri olunacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına işarettir.

Rüyada çukurun üstünden atlamak sorunların yakında son bulacağına, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine alamet eder.

Rüyada farenin üstünden atlamak yetki ve söz sahibi olacağına, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine alamet eder.

Rüyada yılanın üstünden atlamak fakirlik ve yokluk göreceğine, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, sıhhat kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpeğin üstünden atladığını görmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine tabir olunur.

Rüyada kapı üstünden atlamak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments