Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada at üstünde kendini görmek

Rüyada at üstünde kendini görmek

Rüyada at üstünde kendini görmek kötü gününü de paylaşacağına, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine delalettir.

Rüyada at üstünde kendini gördüyseniz:

  • Yerine getirilmesi zordan çok, imkansız görünen görev ya da sorumluluklardan kurtulmanız daha doğru olabilir.

Rüyada beyaz at üstünde gelin görmek bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına inanılır.

Rüyada ölmüş birini at üstünde görmek hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, çok güzel günler görüleceğine, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına inanılır.

Rüyada at üstünde padişah görmek isteklerini yerine geleceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına yorulmaktadır.

Rüyada atın üstünden düşmek güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, afiyete ereceğine, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına tabir olunur.

Rüyada at üstünde olmak yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, çok hayırlı adımların atılacağına, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine inanılır.

Rüyada at üstünde savaşmak kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına delalettir.

Rüyada at üstünde kadın görmek istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada at üstünde birini görmek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments