Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birinin oynadığını görmek

Rüyada ölü birinin oynadığını görmek

Rüyada ölü birinin oynadığını görmek yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, cesaret gerektiren işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada ölü birinin oynadığını gördüyseniz:

  • Kendinizi tehdit altında hissettiğiniz konular varsa plan veya düşüncelerinizi açıklamanız yanlış olabilir.

Rüyada ölünün düğünde oynadığını görmek yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü birinin oynadığını görmek zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölünün oynadığını görmek atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına tabir olunur.

Rüyada birinin kumar oynadığını görmek işlerin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının da son bulacağına, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine alamet eder.

Rüyada düğünde oynadığını görmek özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada başkalarının kumar oynadığını görmek işlerinin iyi gideceğine, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının kumar oynadığını görmek korkulan bir durumla karşılaşılacağına, işsizseniz işe gireceğinize, eski bir davanın tekrar açılacağına tabir olunur.

Rüyada yerin oynadığını görmek neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments