Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atın seni kovaladığını görmek

Rüyada atın seni kovaladığını görmek

Rüyada atın seni kovaladığını görmek sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, bolluğun ve verimin de artacağına, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada atın seni kovaladığını gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu iyice gözden geçirmeden hiçbir işe girişmemelisiniz.

Rüyada atın seni kovaladığını görmek darlık ve yokluk çekmeyeceğine, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpeğin seni kovaladığını görmek hayallerine ulaşacağına, yarasını saracağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına yorulur.

Rüyada birinin seni kovaladığını görmek pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, yeni mallara sahip olacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada kedinin seni kovaladığını görmek isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine yorulmaktadır.

Rüyada aslanın seni kovaladığını görmek dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada at kovaladığını görmek iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, art niyetli kişilere uyacağına, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada atın kovaladığını görmek dertlerin biteceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına inanılır.

Rüyada atı kovalamak sevdiklerinin hep yanında olacağına, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments