Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atın kovaladığını görmek

Rüyada atın kovaladığını görmek

Rüyada atın kovaladığını görmek kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, donatacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada atın kovaladığını gördüyseniz:

  • Sizi suçlu hissettirmeye çalışan kişilerden uzak durun.

Rüyada beyaz atın kovaladığını görmek ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine, istediği başarıyı göstereceğine, canının ve malının garantide olacağına alamet etmektedir.

Rüyada atı kovalamak yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, doğru karar veremeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada at kovalamak büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada atın seni kovaladığını görmek çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz at kovalamak yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, kişinin yasa düşeceğine delalet eder.

Rüyada atın kovaladığını görmek kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada at kovaladığını görmek çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına delalet eder.

Rüyada oğlunu kovalamak çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments