Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslanın seni kovaladığını görmek

Rüyada aslanın seni kovaladığını görmek

Rüyada aslanın seni kovaladığını görmek sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, işlerinin başarılı olacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada aslanın seni kovaladığını gördüyseniz:

  • Küçük hatalarınız, farkına varmadan söyleyebileceğiniz bir, iki ufak söz ya da kırıcı davranış sonradan sizin aleyhinize olabilir.

Rüyada aslanın seni kovaladığını görmek kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, şans ve bereket kapılarının açılacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin seni kovaladığını görmek çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına tabir olunur.

Rüyada köpeğin seni kovaladığını görmek gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, dertlerine çare bulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına işaret eder.

Rüyada atın seni kovaladığını görmek özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedinin seni kovaladığını görmek isyan edeceğine, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına delalet eder.

Rüyada aslan kovalamak eğitim hayatında başarıların artacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada aslanın kendini kovaladığını görmek çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, haksızlıklara uğrayan rüya sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine inanılır.

Rüyada aslanı kovalamak fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments