Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atı kovalamak

Rüyada atı kovalamak

Rüyada atı kovalamak sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, içinin de rahat edeceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, işten yana şansının açık olacağına tabir olunur.

Rüyada atı kovalamak gördüyseniz:

  • Sorumluluğu olan sözler vermeyin.

Rüyada atın kovaladığını görmek şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, insanları kandıracağına işaret eder.

Rüyada atı kovalamak yaşam standartlarının da yükseleceğine, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada at kovaladığını görmek insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, manevi olarak huzur içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz atın kovaladığını görmek kazancında artış olacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada at kovalamak iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine alamet eder.

Rüyada beyaz at kovalamak mutluluğun kapıyı çalacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada atın seni kovaladığını görmek hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada horozun kovaladığını görmek kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, uzun süre işsizlik çekeceğine, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments