Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birini tıraş etmek

Rüyada ölü birini tıraş etmek

Rüyada ölü birini tıraş etmek başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, ihanet dolu bir işe girileceğine, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, başarılarının ve kazancının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü birini tıraş etmek gördüyseniz:

  • Sadece akşam saatlerinde, abartılı duygular, aşırı hareketler nedeniyle ilişkilerde uyumsuzluklar söz konusu olabilir.

Rüyada ölü birini tıraş etmek eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir erkeği tıraş etmek kişinin gönlünün ferahlayacağına, sorunların kalmayacağına, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına işaret eder.

Rüyada birini tıraş etmek işe başlanacağına, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına tabir olunur.

Rüyada oğlunun tıraş olduğunu görmek dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, maddi ve manevi olarak destek olacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine yorulur.

Rüyada tıraş bıçağı almak az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına inanılır.

Rüyada göğsünü tıraş etmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına delalettir.

Rüyada kaslari tıraş etmek herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına inanılır.

Rüyada başkasının sakal tıraşı olduğunu görmek güzel olaylarla karşılaşılacağına, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, kazançlı işler yapacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments