Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsünü tıraş etmek

Rüyada göğsünü tıraş etmek

Rüyada göğsünü tıraş etmek çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, ekmek ve dünya malı alacağına, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına tabir olunur.

Rüyada göğsünü tıraş etmek gördüyseniz:

  • Bazı hobileriniz yeni şeyler deneme arzunuzu arttırabilir.

Rüyada göğsünü tıraş etmek isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına delalet eder.

Rüyada göğsü tıraş etmek hedeflere ulaşılacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, kötü günlerini arkasında bırakacağına delalettir.

Rüyada bacak tüylerini tıraş etmek kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada tıraş bıçağı görmek çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına inanılır.

Rüyada bıyıkları tıraş etmek isteklerini yerine getireceğine, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının sakalını tıraş etmek iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tıraş makinesi görmek sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadını tıraş etmek canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments