Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini tıraş etmek

Rüyada birini tıraş etmek

Rüyada birini tıraş etmek rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, her zaman çok mutlu olacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine, maddi olarak üstünlük elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini tıraş etmek gördüyseniz:

  • Herhangi bir tatsızlık olmasa bile memnun olmayıp iş değiştirme planları yapmaya başlamanız olasıdır.

Rüyada tıraş olmak hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, içebileceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada bacak tüylerini tıraş etmek umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine işarettir.

Rüyada sakal tıraşı olduğunu görmek rahatın yerine geleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada oğlunun tıraş olduğunu görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasını tıraş etmek geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, parasını ve malını kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sakal tıraşı olanı görmek ona yakınlaşmaya çalışacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına inanılır.

Rüyada kol kıllarını tıraş etmek mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına inanılır.

Rüyada kolunu tıraş etmek rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments