Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunun tıraş olduğunu görmek

Rüyada oğlunun tıraş olduğunu görmek

Rüyada oğlunun tıraş olduğunu görmek borçlarının azalacağına, nice noksanlık içinde olduğuna, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, ticarette öne geçeceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada oğlunun tıraş olduğunu gördüyseniz:

  • Ses tonunuzu ayarlamanızda fayda var.

Rüyada oğlunun tıraş olduğunu görmek dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına işarettir.

Rüyada tıraş etmek rüya sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada eşinin sakal tıraşı olduğunu görmek aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kasık tıraşı olmak çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tıraş bıçağı görmek borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, ele geçen parada artış olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sakal tıraşı yapmak birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına delalet eder.

Rüyada birinin saç tıraşı olduğunu görmek hedeflerinin başarıya ulaşacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kendi sakalını tıraş etmek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, bedenen de ruhen de şifa bulacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments