Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile kadını sırtında taşımak

Rüyada hamile kadını sırtında taşımak

Rüyada hamile kadını sırtında taşımak insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamile kadını sırtında taşımak gördüyseniz:

  • Sağlığınızla ilgili başlıklar kendini hatırlatabilir.

Rüyada hamile kadını sırtında taşımak dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kadını sırtında taşımak bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada sırtında yaşlı kadın taşımak borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada sırtında kadın taşımak iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, kavgaların büyüyeceğine, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine rivayet eder.

Rüyada yaşlı kadını sırtında taşımak sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına işarettir.

Rüyada yaşlı bir kadını sırtında taşımak çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada kadını sırtında taşımak maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada hamile kadın taşımak ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments