Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babayı sırtında taşımak

Rüyada babayı sırtında taşımak

Rüyada babayı sırtında taşımak girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına alamet eder.

Rüyada babayı sırtında taşımak gördüyseniz:

  • Fazla gururlu olmanız nedeniyle kendinizi köşeye sıkışmış halde bulabilirsiniz.

Rüyada babayı sırtında taşımak esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, mallarının eksileceğine, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş babayı sırtında taşımak çok daha iyi koşullara sahip olacağına, kırılan umutların tekrar filizleneceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada babayı sırtta taşımak keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine alamet eder.

Rüyada babasını sırtında taşımak böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına, gidilecek yönün belirleneceğine, sürekli yerinde sayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini sırtında taşımak alım gücünün artmasına, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızını sırtında taşımak kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına inanılır.

Rüyada sırtta insan taşımak kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, işinize ve hanenize bereket geleceğine işarettir.

Rüyada kızı sırtında taşımak sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments