Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anneyi sırtında taşımak

Rüyada anneyi sırtında taşımak

Rüyada anneyi sırtında taşımak hayallerinin yıkılacağına, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, sıkıntıdan sonra ferahlamaya, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, gülen yüzünün de solacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anneyi sırtında taşımak gördüyseniz:

  • Evinizde faydalı değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada anne sırtında taşımak hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, müşterilerinin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada ölen anneyi sırtında taşımak hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, borçlarının kapacağına inanılır.

Rüyada annemi sırtımda taşımak hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına tabir olunur.

Rüyada anneyi sırtta taşımak onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına işarettir.

Rüyada anneni sırtında taşımak çok iyi bir duruma geleceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada sırtında annesini taşımak iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine rivayet eder.

Rüyada annesini sırtında taşımak üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, işlerinin yolundan çıkacağına yorulur.

Rüyada ölmüş anneyi sırtında taşımak mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments