Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyü sırtında taşımak

Rüyada ölüyü sırtında taşımak

Rüyada ölüyü sırtında taşımak gözyaşının kuruyacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, ekmeğinin artacağına, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına delalettir.

Rüyada ölüyü sırtında taşımak gördüyseniz:

  • Yanlış bir izlenim kendinizi aldatılmış hissetmenize neden olabilir.

Rüyada ölü birini sırtında taşımak bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına işarettir.

Rüyada ölüyü sırtta taşımak gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, aile hayatında sevinileceğine rivayet eder.

Rüyada ölüyü sırtında taşımak yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini sırtına alıp taşımak yaşamdan istediklerini alacağına, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, kötü günlerini arkasında bırakacağına inanılır.

Rüyada sırtta bebek taşımak sayılacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine delalettir.

Rüyada köpeği sırtında taşımak bunun için Allah’a şükredeceğine, bereketin ve karın artacağına, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sırtında birini taşımak kazancın günden güne düşeceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Rüyada sırtında yaşlı kadın taşımak şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments