Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altınlarını saklamak

Rüyada altınlarını saklamak

Rüyada altınlarını saklamak kazançlı işlere yatırım yapacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, yeni bir hayata başlayacağına delalettir.

Rüyada altınlarını saklamak gördüyseniz:

  • Davetlere katılmanız durumunda belli ilişkilerinizi güçlendirmek veya yeni ilişkiler geliştirmek için fırsatlar yüzünü gösterebilir.

Rüyada altın kolye saklamak rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yastık altına para saklamak kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına inanılır.

Rüyada altın yüzük saklamak iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize rivayet etmektedir.

Rüyada altınları saklamak hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, edilen duaların kabul edileceğine yorulur.

Rüyada altınlarını saklamak bütün sıkıntılardan kurtulmaya, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına delalettir.

Rüyada altın saklamak kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine yorulur.

Rüyada altın bulmak saklamak bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada çeyrek altın saklamak sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments