Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağızdan yiyecek çıkarmak

Rüyada ağızdan yiyecek çıkarmak

Rüyada ağızdan yiyecek çıkarmak gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, sıkıntı yaşanacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağızdan yiyecek çıkarmak gördüyseniz:

  • Eski problemleri çözmeniz daha iyi bir yaşam tarzı doğurabilecek yoldan ilerlemenizi sağlayabilir.

Rüyada ağızdan yiyecek çıkarmak moral bulacağına, hafifleyeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağızdan toplu iğne çıkarmak yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, kendisine gelemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağızdan saç çıkarmak kendi işini açacağına, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına yorulur.

Rüyada ağızdan yemek çıkarmak işinin yoluna gireceğine, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, ev sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağızdan balgam çıkarmak kendisini iyi hissedeceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına rivayet eder.

Rüyada ağızdan şeker çıkarmak aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, sıkıntılardan kurtulmaya tabir olunur.

Rüyada ağızdan kurt çıkarmak işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine işarettir.

Rüyada ağızdan kum çıkarmak zor bir durumun üstesinden gelineceğine, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments