Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tatlı yiyecekler görmek

Rüyada tatlı yiyecekler görmek

Rüyada tatlı yiyecekler görmek huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, eşler arasında bir soğukluk olacağına, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, hayatın tadına varacağına rivayet eder.

Rüyada tatlı yiyecekler gördüyseniz:

  • Örneğin sevdiğinize küçük bir hediye almanız onu bir nebze yumuşatabilir.

Rüyada tatlı yiyecekler yemek işlerin çığırından çıkacağına, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine delalettir.

Rüyada tatlı yiyecekler görmek çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına işaret eder.

Rüyada çuvalda yiyecek görmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına işaret eder.

Rüyada kuru yiyecek görmek atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bozuk yiyecekler görmek işlerinde bereket olacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada yanık yiyecek görmek keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine inanılır.

Rüyada küflü yiyecek görmek arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına işarettir.

Rüyada yiyecek atmak ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments