Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saatler görmek

Rüyada saatler görmek

Rüyada saatler görmek kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada saatler gördüyseniz:

  • Kendinize işlerinizi keyifle yapmanızı sağlayacak konforlu alanlar yaratabilirsiniz.

Rüyada değerli saat görmek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına delalettir.

Rüyada duvar saati hediye almak işlerini yoluna koymayı başaracağına, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, işinden uzaklaşacağına işarettir.

Rüyada kolunda kol saati görmek hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saat kolye görmek dost ya da akrabalarından yardım alacağına, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına alamet eder.

Rüyada hediye kol saati görmek çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, doğru adımlar atacağına, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine delalettir.

Rüyada saat tamir etmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, zenginliğe sahip olunacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine tabir olunur.

Rüyada ölüye saat vermek daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, rüyayı gören kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada saatin kırıldığını görmek çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments