Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada salatalık ve karpuz görmek

Rüyada salatalık ve karpuz görmek

Rüyada salatalık ve karpuz görmek hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, sorunların ve engellerin biteceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, kendisi için faydalı şeyler yapacağına, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada salatalık ve karpuz gördüyseniz:

  • Düşündüklerinizin gerçekleşmemesi sizi telaşlandırmasın kendinizi sakinleştirebilecek birşeyler bulmaya gayret etmelisiniz.

Rüyada salatalık ve karpuz görmek yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, ekmeğinin artacağına delalet eder.

Rüyada salatalık kusmak terslik yaşayacağına, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına tabir olunur.

Rüyada salatalık tohumu görmek sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada salatalık yıkadığını görmek içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, başka insanları aldatmasına engel olacağına tabir olunur.

Rüyada çuvalla salatalık görmek hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine işarettir.

Rüyada yeşil biber salatalık görmek bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada salatalık dikmek iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada salatalık satın aldığını görmek mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments