Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü bir insanı öpmek

Rüyada ölü bir insanı öpmek

Rüyada ölü bir insanı öpmek üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, berekete ve bolluğa kavuşulacağına, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada ölü bir insanı öpmek gördüyseniz:

  • Sevdiğinizden beklentileriniz gerçekleşmediğinde hırçınlaşabilirsiniz.

Rüyada ölü bir insanı öpmek fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, güçten ve takatten düşeceğine yorulur.

Rüyada ölü bir insanın elini öpmek gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, işinde terfi edeceğine, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına delalet eder.

Rüyada ölü insanın elini öpmek birlikteliğe başlayacağına, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine delalet eder.

Rüyada ölü insanı öpmek çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş insanın elini öpmek kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına delalettir.

Rüyada sevdiği insanı öpmek imkânların günden güne azalacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada insanları öpmek yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı insanların elini öpmek gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, aydınlığa çıkılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments