Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insanları öpmek

Rüyada insanları öpmek

Rüyada insanları öpmek talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine alamet etmektedir.

Rüyada insanları öpmek gördüyseniz:

  • Profesyonel hayatınızı, maddi durumunuzu veya özel ilişkinizi ilgilendiren ani bir karışıklık ortaya çıkarsa kusursuz mantık yürütmeniz lazım gelecek.

Rüyada sevdiğin insanı dudağından öpmek büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, elde bulunan imkânların artacağına inanılır.

Rüyada ölen insanı öpmek zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, uzun bir hayat yaşayacağına, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada ölü insanın elini öpmek elindekini de bitireceğine, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, çok büyük bir çalışma yapılacağına işarettir.

Rüyada ölmüş bir insanın elini öpmek duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada ölmüş bir insanı öpmek maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, bol şanslı bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada yaşlı insanların elini öpmek hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, işinde zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada insanları öpmek helal ve geniş rızık elde edeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, ardından bu kişiye açılacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği insanı öpmek başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments