Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü bıldırcın görmek

Rüyada ölü bıldırcın görmek

Rüyada ölü bıldırcın görmek yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada ölü bıldırcın gördüyseniz:

  • Bazı konularda meydana gelen karışıklıklar ya da yanlış anlaşılmalar size sıkıntı verebilir.

Rüyada ölü bıldırcın görmek olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada bıldırcın beslemek mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz bıldırcın görmek ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, kazancını arttıracağına, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada bıldırcın yumurtası yemek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına delalettir.

Rüyada siyah bıldırcın görmek birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, başarı elde edeceğine, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına delalet eder.

Rüyada temizlenmiş bıldırcın görmek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, çok güzel bir evlilik yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada canlı bıldırcın yakalamak o kimselerden menfaat göreceğine, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, helal rızka sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada bıldırcın avlamak sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, gelirinin azalacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments