Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin gelmesini beklemek

Rüyada birinin gelmesini beklemek

Rüyada birinin gelmesini beklemek yaşadığı stresin biteceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin gelmesini beklemek gördüyseniz:

  • Etrafı dikkatle dinlemenizde fayda var.

Rüyada bir kızı beklemek uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, istediği zaman yeni işler kurabileceğine delalet eder.

Rüyada araba beklemek afiyette ve keyifte olacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına yorulur.

Rüyada ölüm beklemek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün yanında beklemek özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, elinize toplu miktarda para geçeceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada azraili beklemek çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada idamı beklemek atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına rivayet eder.

Rüyada bebek beklemek kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada ekmek sırası beklemek eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments