Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taksi beklemek

Rüyada taksi beklemek

Rüyada taksi beklemek çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına işaret eder.

Rüyada taksi beklemek gördüyseniz:

  • Bazı konularda haklı olsanız dahi, sonuna kadar ısrarcı olmanız sorun yaratabilir, politik olmakta fayda var.

Rüyada taksi beklemek büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada taksi satın almak iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Rüyada taksiyle bir yere gitmek sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, haramdan ve zinadan uzak duracağına yorulur.

Rüyada sarı taksi sürmek işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada taksiye görmek herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, kısmetin ve talihin açılacağına inanılır.

Rüyada kirmizi taksi görmek şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada sarı taksi kullanmak emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine delalettir.

Rüyada beyaz bir taksiye binmek alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, ele geçen fırsatların hayır getireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments